Skip to content

Join ons team

Dag in dag uit werkt ons venture building team aan het schalen van innovatieve SaaS bedrijven. We staan altijd open voor SaaS talent in alle richtingen. Blijf lezen om meer te leren over onze cultuur en kansen.

Maak kennis met Duodeka

Onze cultuur

Ondernemerschap vormt het fundament van Duodeka en raakt ieder aspect van ons bedrijf. We koesteren een ondernemende cultuur waarin creativiteit bloeit, veerkracht groeit en de status quo wordt uitgedaagd. Dit is de mentaliteit die we zoeken, gecombineerd met grondige kennis van je vakgebied en een enorme ambitie. Onze venture builder is een thuis voor iedereen die dit perspectief deelt, samen met open en eerlijke communicatie als hoeksteen.

We staan altijd open voor de volgende profielen

Software developers

Sales

Ervaren ondernemers

Marketeers

UX/UI specialisten

Werken bij Duodeka

Onze vacatures

Duodeka

Allround administratief medewerker

Jij bent de ondersteuning van ons management team en onze ventures. Jouw administratieve werkzaamheden zullen betrekking hebben op: financiën, sales, HR, events en juridische zaken.

Duodeka

Full stack front-end developer

We zoeken een full stack developer met focus op front-end. Als developer bij Duodeka draai je direct mee in de ontwikkeling van onze eigen producten. Je bent een waardevol onderdeel van het ontwikkelteam.

Duodeka

Venture lead

Als venture lead ben jij de drijvende kracht achter een SaaS-startup. Je zult je richten op commerciële groei, in eerste instantie door Product-Market-Fit te bereiken, en vervolgens door de commerciële organisatie te schalen.

Join ons team

Ben je enthousiast over Duodeka? Dan is je sollicitatie altijd welkom! Solliciteer op een openstaande vacature of stuur een open sollicitatie.

Dare to make your hands dirty

Een ondernemende mindset is niet genoeg om een complex probleem op te lossen en een venture te laten groeien. Hiervoor heb je echte operationele skills nodig. We zijn toegewijd aan het aantrekken en ontwikkelen van de beste operators.

Aim for extraordinary co-creation

Als echte co-founders delen we de visie en de toewijding van organisaties en ondernemers in de gezamenlijke reis naar succes.

Be unapologetically ambitious

Samen spelen we de game om te winnen. We dagen liever de status quo uit en verliezen alles, dan dat we ons neerleggen bij ‘het gewone'.

Stay utterly authentic

Authenticiteit laat je opvallen. We hebben onze eigen unieke methode ontwikkeld om complexe problemen op te lossen en te transformeren in succesvolle ventures.

Maak kennis met Duodeka

Verhalen van onze medewerkers

Sven Zahharov

Software developer

“Ik ben niet bezig met alleen tickets wegwerken. Bij Duodeka ben ik veel meer dan een developer.”

Britt Wieland

Designer & Marketeer

“Je moet zelfstandig kunnen werken. Ik ben erg blij met het vertrouwen dat ik krijg en de verantwoordelijkheid die ik ervoor terugkrijg.”

Vic Verberne

Software developer

“Als developer bij Duodeka werk ik aan uitdagende projecten die erg leerzaam en leuk zijn.”